Carrot Cake

Carrot cakes zijn in de jaren 60 populair geworden in de Verenigde Staten. In het begin was het een echte innovatie, maar vanwege de populariteit werd carrot cake al snel een veelvuldig gegeten dessert. Carrot cake is een kruidige cake met verse wortelen en fruitstukjes, traditioneel afgewerkt met Cream Cheese Frosting. Je moet het proeven om te begrijpen waarom deze smaak in Amerika zo populair is!

Alles 1 minuut in de eerste versnelling mengen. Vervolgens 3 tot 4 minuten in de 2de versnelling goed vermengen. Dan de wortel en ananas (of noten) toevoegen. Verdelen over 2 bakplaten van 60/40 cm. Bakken in een oven van 190°C gedurende 20 minuten. Afwerken met Dawn® Cream Cheese Frosting (zie foto).

Ingrediënten voor 2 plakken 60/40 cm: Carrot Cake: 1000 g Dawn® Carrot Cakemix, 430 g water, 45 g olie, 250 g geraspte wortel, 90 g Dawn® Delifruit ananas of noten. Vulling: 1000 g Dawn® Cream Cheese Frosting

Ben je op zoek naar meer inspiratie? Reageer dan direct en we nemen persoonlijk contact met je op zodat we er eens samen over kunnen praten.

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Dawn Foods

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share