Coconut Brownie Squares

Een Brownie is eind 19de eeuw ontwikkeld in de United States en is in de tweede helft van de 20ste eeuw enorm gegroeid in populariteit. Ook in Europa kent inmiddels iedereen de Brownies, het zijn na muffins de meeste bekende Amerikaanse specialiteiten. Maar niet iedereen weet dat er ook heerlijke varianten op de Original Brownie bestaan! Brownies worden normaal gesproken uit de hand gegeten. Ook warm geserveerd met een bolletje ijs smaken ze uitstekend! Alles mengen tot een homogeen beslag. Water samen met Ovafina en suiker opkloppen tot een standig schuim en de kokos en de Karam erdoor spatelen. Het beslag verdelen in een 60/40 europlaat en het basisbeslag Brownie hierover gieten. Bakken in een oven van 180°C gedurende 40 minuten.

Ingrediënten voor 1 europlaat 60/20 of 60/40: Basisbeslag Brownie, 1500 g Dawn® Browniemix, 400 g warm water. Coconut brownie squares: 1900 g Basisbeslag Brownie, Kokosbeslag, 200 g waterm, 20 g Dawn® Ovafina, 400 g geraspte kokos, 300 g suiker, 4 g Dawn® Karam

Ben je op zoek naar meer inspiratie? Reageer dan direct en we nemen persoonlijk contact met je op zodat we er eens samen over kunnen praten.

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Dawn Foods

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share