Crostata di albicocca

Een zonnige abrikozenvlaai met rode bes met een Italiaanse knipoog. De Fond Abrikoos met het water gladroeren en de lobbig geslagen slagroom er in gedeelten doorheen patelen. Spiegel: Alle ingrediënten vermengen en verwarmen tot 55°C. De gele room bodems voorzien van een spiraal Delifruit Rode Bes, ca. 100 g per vlaai en daarop de bavarois, ca. 350 g per vlaai, verdelen en licht bolvormig opstrijken. Koelen en invriezen. Hierna afwerken met de gemaakte spiegel (zie foto). Tip: In plaats van Delifruit Rode Bes is een Abrikoos tevens ideaal te combineren met bijvoorbeeld Delifruit Exotic.

Ingrediënten voor 6 vlaaien 28 cm ø: Bodem: 6 Gistdeeg bodems op basis van de DAWN® Room de Luxe. Abrikoos bavarois: 300 g DAWN® Fond Abrikoos, 300 g water, 1500 g opgeslagen, ongesuikerde slagroom. Interieur: 600 g DAWN® Delifruit Rode Bes. Spiegel: 500 g DAWN® Softgel/Belnap, 250 g water, 50 g DAWN® Compound Sinaas.

Ben je op zoek naar meer inspiratie? Reageer dan direct en we nemen persoonlijk contact met je op zodat we er eens samen over kunnen praten.

Neem contact op met Dawn Foods

Reageer direct en verstuur eenvoudig je bericht

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share