Citroen Eclair

Alle ingrediënten gedurende 1 minuut mengen in de eerste versnelling. Draai dit vervolgens 5 minuten glad met de vlinder in de hoogste versnelling. Eclairs spuiten (+/-13cm lang) en bakken in een oven van 210°C, gedurende 20 minuten. Citroen cremeux: Delifruit samen met water en suiker aan de kook brengen. Eieren vermengen en toevoegen aan de kokende massa. Gaar dit zonder dat de massa weer aan de kook gaat. Haal de massa van het vuur. Zodra de massa 60 °C is, los er de boter en compound in op met behulp van een staafmixer. Meng dit tot een homogene massa zonder klontjes. Fondant: Verwarm tot 35 °C. Werkwijze. Vul de eclair met 65 gram citroen vulling, werk af met fondant en decoratie naar keuze.

Ingrediënten voor 25 eclairs: Eclair: 1000 g Dawn® Eclair Mix, 1500 g heel ei, 1000 g olie, 1000 g water. Citroen cremeux: 220 g citroen puree, 440 g DAWN® Delifruit Citroen, 280 g suiker, 440 g eieren, 390 g boter, 35 g Dawn® Compound Citroen: Fondant, 330 g Fondant Dawn® Sublime, Groene kleurstof QS

Ben je op zoek naar meer inspiratie? Reageer dan direct en we nemen persoonlijk contact met je op zodat we er eens samen over kunnen praten.

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Dawn Foods

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share