Cheesecake Montreal

Hardewener Deegplak goed prikken en 10 minuten half afbakken op 170°C. Nadat de vulling gemaakt is, de DAWN DF Bosbes er voorzichtig doorheen marmeren. Op de afgekoelde Harde Wenerplak de vulling aanbrengen en gladstrijken. Bakken op 170°C gedurende ca. 45 min, onder toevoeging van stoom tijdens het inschieten. Harde Wenerdeeg: van onderstaande ingrediënten een zetdeeg maken, koelen, uitrollen op een dikte van 3,5 mm en de 60/20 plaat bekleden met hardewener deeg. Vulling: De roomkaas met de crème fraiche en melk gladroeren, vervolgens de resterende ingrediënten toevoegen en gladroeren gedurende 3 min. op de middelste stand van de machine.

Ingrediënten voor 1 plaat van 20 x 60 cm: Harde Wenerdeeg: 1000 g Dawn® Short Crustmix / Mürbeteig Mix, 400 g boter/margarine, 100 g heel ei. Vulling: 300 g Dawn® Käse-Quark-Delikat, 300 g roomkaas, 300 g crème fraîche, 275 g heel ei, 150 g volle melk, 150 g slagroom. Garnituur: 300 g Dawn® DeliFruit Bosbes.

Ben je op zoek naar meer inspiratie? Reageer dan direct en we nemen persoonlijk contact met je op zodat we er eens samen over kunnen praten.

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Dawn Foods

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share