Blue-Purple

Hardewener: Alle ingrediënten mengen tot een homogeen deeg. Roomvulling: Alle ingrediënten mengen in de 2de versnelling van de machine tot een gladde massa. Blueberry mousse: Fond neutraal mengen met water en compound, de lobbig geslagen slagroom er in gedeelten door spatelen. Als laatste de Delifruit Bosbes er door spatelen. Fonceer 6 20cmØ pannetjes met hardewener deeg uitgerold op 2.5 mm dikte, vul met 230 gram room de luxe en bak in een oven van 190°C gedurende 25 minuten. Vul de afgekoelde vlaaitjes met 280 gram mousse en tamponeer. Werk af met sierpoeder, diepvries bosbessen en pistachenootjes.

Ingrediënten voor 6 st van 20cm: Hardewener: 1000 g Dawn® Mürbeteigmix, 400 g boter, 100 g heel e. Roomvulling: 400 g Dawn® Room de luxe, 1000 g water. Blueberry mousse: 200 g Dawn® Fond Neutraal, 200 g water, 100 g Dawn® Compound Bosbes, 250 g Dawn® Delifruit Bosbes, 1000 g ongezoete licht opgeslagen slagroom.

Ben je op zoek naar meer inspiratie? Reageer dan direct en we nemen persoonlijk contact met je op zodat we er eens samen over kunnen praten.

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Dawn Foods

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share