Amuse van pompoensoep

Roer de geitenkaas los met de crème fraîche. Schep de soep in champagne flutes of in amuseglaasjes. Spuit de geitenkaascrème op de soep.

Ingrediënten (voor ca. 30 amuses):  3 liter Henri pompoensoep (1 verpakking, verdund), 375g dagverse geitenkaas, 250g crème fraîche

Ben je op zoek naar meer inspiratie? Reageer dan direct en we nemen persoonlijk contact met je op zodat we er eens samen over kunnen praten.

Neem contact op met Henri

Reageer direct en verstuur eenvoudig je bericht

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share