Chapati tandoori

Leg 2 vellen filodeeg gekruist op elkaar op de onderkant van een klein, ovenvast schaaltje. Herhaal dit. Bak de filodeegvellen af in de oven. Verwarm de kip tandoori. Haal de harde filodeegvellen voorzichtig van het bakje af en leg ze op de chapati's, die je naast elkaar op een langwerpig bord legt. Schep in het mandje van filodeeg de kip tandoori. Garneer met bieslook.

Ingrediënten (voor 1 pers.): 2 blini's of kleine dikke chapati's, 4 vellen filodeeg, 200 gram kip tandoori, bieslook.

Ben je op zoek naar meer inspiratie? Reageer dan direct en we nemen persoonlijk contact met je op zodat we er eens samen over kunnen praten.

Neem contact op met Henri

Reageer direct en verstuur eenvoudig je bericht

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share