Boeuf bourguignon

Verwarm de boeuf bourguignon. Snijd een mooie, rechte winterwortel in gelijke plakken en doe dit ook met de courgette. Tourneer de aardappeltjes en kook ze gaar. Kook de plakken courgettes en de wortel 'al dente'. Kies een mooi klassiek bord uit voor dit gerecht. Maak vijf torentjes van een schijf courgette, wortel en aardappel op het bord en serveer de boeuf bourguignon in het midden.

Ingrediënten (voor 1 persoon): 200 gram Henri Boeuf bourguignon, 5 plakjes winterwortel, 5 plakken courgette
5 kleine, vastkokende aardappeltjes

Ben je op zoek naar meer inspiratie? Reageer dan direct en we nemen persoonlijk contact met je op zodat we er eens samen over kunnen praten.

Neem contact op met Henri

Reageer direct en verstuur eenvoudig je bericht

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share