Jachtschotel

Schil de peren en doe ze in een pan met suiker. Voeg rode wijn toe tot de peren onderstaan en voeg ook kruidnagel, kaneel en steranijs toe. Breng het geheel aan de kook en laat 1-1,5 uur stoven op laag vuur. Verwarm de zuurkoolstamppot en hazenpeper volgens verpakking. Neem een kookring, maak hierin een mooie bodem van de zuurkoolschotel. Schep hierop de warme hazenpeper. Leg er een stoofpeer naast en garneer met de bloedzuring.

Ingrediënten (1 persoon): 100 gram Henri Zuurkoolstamppot, 200 gram Henri Hazenpeper, 1 Gieser wildeman stoofpeer, Snuf kaneel, 200 ml rode wijn, Snuf of 1 ster steranijs, Snuf of 1 stuk kruidnagel, Bloedzuring, 100 gram suiker.

Ben je op zoek naar meer inspiratie? Reageer dan direct en we nemen persoonlijk contact met je op zodat we er eens samen over kunnen praten.

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share