Chef's specials paddenstoelensoep

De ui snijden, boter verhitten en gezamenlijk smoren met de knofl ook. De champignons en paddenstoelen fijn snijden en ongeveer 5 minuten meebakken. Wijn toevoegen en op hoog vuur koken tot het vocht verdwenen is. De groentebouillon en ¾ deel roomkaas truffel champignon toevoegen en het geheel zachtjes laten doorkoken. Rest van de roomkaas bewaren voor de garnering. De soep naar wens op smaak brengen met peper en zout. Soep opdienen in een kom of bord, en garneren met een toef roomkaas truffel champignon en gebakken paddenstoelen en peterselie. Tip: ook geschikt om in amuseglaasjes te serveren.

Benodigdheden voor 6-8 personen: 400 gram Lebo roomkaas truffel champignon, 1 kleine rode ui, 1 teen knofl ook, 100 gram kastanjechampignons, 100 gram shiitake.

Meer weten over dit recept of over de mogelijkheden met Lebo Kaas? Laat dan een berichtje voor ons achter en we staan je graag te woord!

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share