BCT sandwich met Rösti driehoekjes

Verwarm de oven voor op 180°C. Schep de bruschetta kruidenmix in een grote kom en wel deze met 3 el heet water. Voeg de kippendijen en groene pesto toe en leg de kippendijen vervolgens op een bakplaat. Bestrooi de kippendijen met een deel van de Parmezaanse kaas en pijnboompitten. Gaar de kip circa 20 minuten in de oven. Bereid de rösti driehoekjes volgens instructie en bak de plakken ontbijtspek in een pan op laag vuur. Leg de rösti driehoekjes op een bord en beleg deze vervolgens met de kip, bacon en plakken tomaat. Eindig met de rösti driehoekjes bovenop en garneer met tuinkers en de overgebleven geraspte Parmezaanse kaas.

Benodigheden (10 pers): 20 Aviko Rösti driehoekjes, 20 kippendijen, 3 eetlepels bruschetta kruidenmix, 3 eetlepels groene pesto, 3 eetlepels Parmezaan, geraspt, 3 eetlepels pijnboompitten, 20 plakken ontbijtspek, 5 tomaten, in plakken, tuinkers. 

Op zoek naar meer inspiratie en heerlijke recepten? En wil je weten hoe wij je verder kunnen helpen? Reageer dan direct en we nemen contact met je op.

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Aviko

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share