Gamba's met broccoligratin

Meng in een kom de knoflook, sereh, rode peper, gember en limoensap en voeg de gamba’s toe. Zet twee uur in de koelkast om de marinade in te laten trekken. Schep af en toe om. Snijd de avocado’s doormidden en verwijder de pit. Prak het vruchtvlees tot een grove puree en meng de tomaat, koriander, rode ui, komijn en het limoensap er door. Breng op smaak met peper en zout. Bereid de gratins volgens de instructies, bak de gamba’s en serveer met de gratins en guacamole.

Wat heb je nodig? 10 Aviko Premium aardappelgratin met broccoli, 50 gamba's, gepeld, 2 stuk knoflook, geperst, 2 theelepels Sereh, 1 rode peper, gehakt, 1 eetlepel gember, geschild en geraspt, 4 avocado's, 4 tomaten, concasse, 30 gram koriander, gehakt, 2 rode uien, gesnipperd, 2 theelepels komijn, gemalen, 4 eetlepels limoensap, peper en zout.

Op zoek naar meer inspiratie en heerlijke recepten? En wil je weten hoe wij je verder kunnen helpen? Reageer dan direct en we nemen contact met je op.

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share