Gebakken lamsoren met mosselen en krokante mulfilet

Bestrooi rode mulfilets aan beide kanten met zout. Haal ze aan één kant door wat bloem, losgeklopt ei en krokant paneermeel (bijvoorbeeld Japanse Panko). Verhit een scheutje olijfolie en leg de mulfilets met de gepaneerde kant in de koekenpan. Bak ze goudbruin en krokant, keer ze om en bak ze nog heel even aan de ongepaneerde kant. Bak ondertussen in een scheutje hete olijfolie per persoon 75 gram Prins & Dingemanse lamsoren, 1 theelepel zeer fijngesnipperde sjalot en een handje verse mosselen van Prins & Dingemanse in de schelp, tot de schelpen opengaan. Voeg grof gemalen peper en citroensap naar smaak toe. Serveer dit hoofdgerecht met gebakken krielaardappeltjes, bestrooid met grof zeezout.

Wil je meer weten over mosselen en de mogelijkheden voor jouw onderneming? Neem dan contact met ons op, want we staan je graag persoonlijk te woord!

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Koninklijke Prins & Dingemanse

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share