Avocado gevuld met mosselen in azijn, sesamzaadjes, lente-ui en sojadressing

Deze avocado, gevuld met mosselen in azijn, zet je in een handomdraai op tafel. Lekker als voorafje of lichte lunch. De sesamzaadjes en sojadressing geven het gerecht een Aziatisch tintje. Halveer de avocado’s. Verwijder de pit en haal met een lepel het vruchtvlees eruit. Zorg dat de schil heel blijft en laat het meest groene randje van de vulling in de schil. Snijd het vruchtvlees in blokjes. Meng dit in een kom, met de mosselen in azijn en de limoensap. Voeg het grootste gedeelte van de koriander en lente-uitjes toe en breng op smaak met zout en peper. Vul de uitgeholde avocado’s met het avocado- en mosselmengsel. Garneer met sesamzaadjes en de resterende koriander en lente-ui. Meng de sojasaus en sesamolie met elkaar en serveer bij de avocado’s.

Ingrediënten voor 4 personen: 125 gr mosselen in azijn van Prins & Dingemanse, Peper en zout, 2 avocado’s, 2 el sesamzaadjes geroosterd in een droge koekenpan, Sap van 1 limoen, 4 el sojasaus, 2 lente-uitjes in dunne ringen, 1 el sesamolie, 8 takjes koriander de blaadjes fijngehakt.

Wil je meer weten over mosselen en de mogelijkheden voor jouw onderneming? Neem dan contact met ons op, want we staan je graag persoonlijk te woord!

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Koninklijke Prins & Dingemanse

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share