Chocolade Marshmallow Reep

Brownie beslag: Dawn Fudge Brownie Mix, Water en Olie mengen tot een homogeen beslag gedurende, 1 minuut eerste versnelling, 5 minuten in tweede versnelling met de vlinder. Voeg de chocolade stukjes toe en meng in de eerste versnelling tot volledig gemixt. Schep het muffin beslag in de bakplaat. Afbakken op 160°C gedurende ca. 25-30 minuten (inschietoven). Afwerking: Verhit de Dawn Glossy Icing Chocolade tot 40°C. Verdeel over de bovenkant en bestrooi met marshmallows.

Ingrediënten: Brownie Beslag:1500 g Dawn Fudge Brownie Mix, Chocolade stukjes, 375 g Water, 100 g Olie. Afwerking: Dawn Glossy Icing Chocolade, Marshmallows

Ben je op zoek naar meer inspiratie? Reageer dan direct en we nemen persoonlijk contact met je op zodat we er eens samen over kunnen praten.

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Dawn Foods

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share