Haute dog Classic met kropsla, rode kool, augurk en ketchup

Door de rookworst te grillen krijgt de "hotdog" nog meer karakter. Natuurlijk kan dit recept ook gemaakt worden zonder deze te grillen. Verwarm de rookworsten in verpakking. Haal de rookworsten uit de verpakking en smeer ze in met olie. Grill de rookworsten op de grill of bakplaat. Was de sla en droog deze voorzichtig zonder te kneuzen. Halveer de slablaadjes en maak ze aan met wat vinaigrette. Snijd de augurken met een wafelmesje in plakjes. Snijd de lente ui in ringen. Snijd de broodjes vanaf de bovenkant in. Verdeel de kropsalade, zoetzure rode kool en leg daarop de gegrilde rookworst. Schaaf de cheddar erover en garneer met de waterkers, lente ui en de shiso en serveer met  ketchup.

Benodigdheden voor 10 personen: Unox Rookworst Professioneel 10 st, olie. kropsla1 st, Hellmann's Basil Vinaigrette 0.50 dl, augurken 4 st, lente-uitjes3 st, puntbroodjes 10 stuks, zoet zure rode kool *400 g, cheddarkaas 150 g, waterkers 1 bakje, shiso purple cress 0.50 bakje, Hellmann's Ketchup Squeeze 200 g

Ben je op zoek naar meer inspiratie en wil je weten hoe wij je hier verder mee kunnen helpen? Stuur ons een bericht en we nemen contact met je op. 

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share