Haute dog met zoetzure komkommer, gefrituurde uienringen en ras el hanut mayonaise

Verwarm de rookworsten in de verpakking. Haal de rookworsten uit de verpakking en smeer ze in met wat olie. Grill de rookworsten op de grill of bakplaat. Meng de ras el hanout, gemberpuree en de gembersiroop door de mayonaise. Snijd de radijs in dunnen plakjes en de lente ui in ringen. Pel de uien en snijd ze in plakken. Meng het tempurameel met het ijswater. Haal de uiringen door het tempurabeslag en frituur ze kort.  Snijd de broodjes vanaf de bovenkant in. Verdeel de zoetzure komkommer en de radijsplakjes en leg daarop de gegrilde rookworst. Verdeel de ras el hanout mayonaise en garneer met lente ui, mint en koriander.  Maak de haute dog af met de krokante uiringen.

Benodigdheden voor 10 personen: 

Unox Rookworst Professioneel 10 st, olie, Hellmann’s Real Mayonaise Pot 200 g, ras el hanout 8 g, Knorr Professional Gember Puree 15 g, gembersiroop 20 g, radijs 3 st, lente-uitjes 3 st, Zoete uien 4 st, tempurameel 200 g, ijswater 320 g, puntbroodjes 10 stuks, zoet zure mini komkommer *400 g, mint 10 g, koriander 10 g

Ben je op zoek naar meer inspiratie en wil je weten hoe wij je hier verder mee kunnen helpen? Stuur ons een bericht en we nemen contact met je op. 

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share