Haute dog met gebakken paddenstoelen, truffelmayonaise en parmezaanse kaas

Verwarm de rookworsten in de verpakking. Haal de rookworsten uit de verpakking en smeer ze in met wat olie. Grill de rookworsten op de grill of bakplaat. Meng de mayonaise met de truffeltapenade en de hazelnootolie. Maak de paddenstoelen schoon en bak ze kort op hoog vuur in wat Phase. Kruid ze met zout en peper. Snijd de broodjes vanaf de bovenkant in. Verdeel de gebakken paddenstoelen en leg daarop de gegrilde rookworst. Maak de haute dogs af met de truffelmayonaise en geschaafde Parmezaanse kaas. Garneer met wat kervel.

Benodigdheden voor 10 personen: Unox Rookworst Professioneel 10 g, olie, Hellmann’s Real Mayonaise Pot 200 g, truffeltapenade 30 g, hazelnootolie 5 g, paddenstoelenmix 500 g, Phase with Natural Butter Flavour, zout en peper, puntbroodjes 10 stuks, Parmezaanse kaas100 g, kervel 20 g

Ben je op zoek naar meer inspiratie en wil je weten hoe wij je hier verder mee kunnen helpen? Stuur ons een bericht en we nemen contact met je op. 

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share