Jack Hotdog met zuurkool, gebakken uiringen en augurk

Verwarm de rookworsten in de verpakking. Haal de rookworsten uit de verpakking en smeer ze in met wat olie. Grill de rookworsten op de grill of bakplaat. Verwarm de zuurkool en snijd de augurk in brunoise. Snijd de broodjes vanaf de bovenkant in en verdeel de zuurkool en daarop de rookworst. Maak de hotdog af met de gebakken uien, augurk, ketchup en wat gebakken uitjes.

Benodigdheden voor 10 personen: Unox Rookworst Professioneel 10 st, olie, zuurkool, gekookt 400 g, augurken 3 st, uien, gebakken 300 g, puntbroodjes 10 stuks, Hellmann's Ketchup Squeeze 430ml 100 g, Conimex Gebakken Uitjes 40 g

Ben je op zoek naar meer inspiratie en wil je weten hoe wij je hier verder mee kunnen helpen? Stuur ons een bericht en we nemen contact met je op. 

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share