Hong Kong Phooey Hotdog met panggang saus

Verwarm de worsten in de verpakking. Haal de worsten uit de verpakking. Bak de worsten in wat Phase rondom bruin op de bakplaat of pan. Kook een halve liter panggang saus zoals aangegeven op de verpakking. Snijd de radijs in fijne julienne en de lente ui in ringetjes. Snijd de broodjes vanaf de bovenkant in en verdeel de atjar samen met de rookworsten. Verdeel de saus over de broodjes. Maak de hotdogs af met de radijs, lente ui, koriander en het sesamzaad.

Benodigdheden voor 10 personen: Phase with Natural Butter Flavour, Unox Rookworst Professioneel 10 st, Knorr Pangangsaus 100 g, radijs 10 st, lente uitjes 4 st, zwart sesamzaad 1 g, koriander 10 g, Conimex Atjar Tjampoer 500 g, Sesambroodjes 10 stuks

Ben je op zoek naar meer inspiratie en wil je weten hoe wij je hier verder mee kunnen helpen? Stuur ons een bericht en we nemen contact met je op. 

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share