Caesar hotdog met Parmezaanse kaas

Verwarm de worsten in de verpakking. Haal de worsten uit de verpakking. Bak de worsten in wat Phase rondom bruin op de bakplaat of pan. Snijd de little gem grof en de rode ui in ringen. Snijd de broodjes vanaf de bovenkant in en verdeel de little gem samen met de gebakken worst. Verdeel hierop de ansjovis filets en rasp hierover de Parmezaanse kaas. Maak de hotdog af met de Caesar dressing.

Benodigdheden voor 10 personen: Phase with Natural Butter Flavour, Unox Rookworst Professioneel 10 st, Hellmann's Caesar Dressing 1.50 dl, ansjovisfilet 20 st, Parmezaanse kaas 200 g, puntbroodjes 10 stuks, sla, little gem 3 st, rode ui 0.50 g

Ben je op zoek naar meer inspiratie en wil je weten hoe wij je hier verder mee kunnen helpen? Stuur ons een bericht en we nemen contact met je op. 

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share