Hotdog met zuurkool, gekarameliseerde uitjes en piccalilly

Maak de uien schoon en snijd ze in halve ringen. Zet de uienringen aan in wat Phase en kruid ze met zout en peper. Blus het geheel af met de balsamico vinaigrette en stoof ze gedurende ca. 20 minuten. Grill de rookworsten. Verwarm de zuurkool en snijd de augurk in brunoise. Doe de piccalilly samen met mayonaise in de blender en pureer het geheel. Snijd de broodjes vanaf de bovenkant in en verdeel de zuurkool en daarop de rookworst. Maak de hotdog af met de gekarameliseerde uitjes, augurk en de piccalilly mayonaise.

Benodigdheden voor 10 personen: Phase with Natural Butter Flavour, Hellmann's Balsamic Vinaigrette 5 dl, Unox Rookworst Professioneel 10 st, zuurkool, gekookt 500 g, augurk 3 st, uien 2 st, piccalilly, Hellmann's Real 5 L 100 g, Surinaamse broodjes 10 st

Ben je op zoek naar meer inspiratie en wil je weten hoe wij je hier verder mee kunnen helpen? Stuur ons een bericht en we nemen contact met je op. 

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share