Bloemkool broccoli soep gorgonzola en amandelen

Verwarm de soep in gesloten verpakking in de combisteamer of ‘au bain marie’ in een pan met heet water.  Maak de bloemkool schoon en snijd ze in stukken. Breng het water aan de kook en voeg de bloemkool toe. Kook de bloemkool ca. 8 minuten tot deze gaar is. Pureer het geheel en voeg de velouté toe. Voeg de gorgonzola toe en roer deze door de soep. Laat de soep niet meer koken. Blancheer de broccoliroosjes en voeg deze aan de soep toe. Rooster de geschaafde amandelen in de oven. Schep de soep in de kommen. Maak de soep af met de geroosterde amandelen.

Benodigdheden voor 10 porties: Unox soep basis Velouté 1 zak, water 2.50 l, bloemkool 1.50 kg, gorgonzola 150 g, broccoli, roosjes 500 g, geschaafde amandelen, geroosterd of gebruineerd 50 g

Ben je op zoek naar meer inspiratie en wil je weten hoe wij je hier verder mee kunnen helpen? Stuur ons een bericht en we nemen contact met je op. 

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Unox

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share