Doperwtensoep uit Londen met munt en dragon

Doperwten laten zich graag combineren met verse kruiden. De dragon, mint en de basilicum geven deze soep karakter. Breng twee liter water aan de kook en voeg al roerend het afgewogen soeppoeder toe. Kook de soep 5 minuten rustig door en voeg de doperwten toe. Breng de soep opnieuw aan de kook en voeg de helft van de munt en de dragon toe. Pureer de soep vervolgens in de blender en zeef de soep. Breng de soep op smaak met de geconcentreerde bouillon. Snijd de rest van de mint en de dragon samen met de basilicum grof. Verdeel de doperwtensoep over de soepkommen en garneer met de kruiden en croutons.

Benodigdheden voor 10 porties: Knorr Soep Witte Crème 70 g, doperwten 650 g, mint 20 g, dragon blaadjes vers 20 g, Knorr Professional Bouillon gelei Groente, basilicum 10 g, Knorr Croutons Naturel 50 g

Ben je op zoek naar meer inspiratie en wil je weten hoe wij je hier verder mee kunnen helpen? Stuur ons een bericht en we nemen contact met je op. 

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share