Currysoep uit Chiang Mai met gamba's en koriander

De inspiratie voor deze soep was de bekende Thaise Tom Yam Kung. Deze soep is erg populair onder toeristen en kenmerkt zich door de grote zoetwater garnalen als voornaamste ingrediënt. Breng 1,5 liter water samen met de kokosmelk aan de kook en voeg al roerend het soeppoeder toe. Voeg de currypasta samen met de citroengras en de gemberpuree toe. Snijd ondertussen de paksoi en de gamba’s. Bak de Gamba’s en de paksoi afzonderlijk van elkaar in wat Phase en verdeel ze vervolgens in de kommen. Schep de soep in de kommen en garneer met de koriander.

Benodigdheden voor 10 porties: Knorr Soep Tomaten 200 g, kokosmelk 5 dl, Thaise currypasta 20 g, citroengras puree 10 g, Knorr Professional Gember Puree 10 g, Sjanghai paksoi 250 g, gamba's 10 st, Phase with Natural Butter Flavour, korianderblad10 g

Ben je op zoek naar meer inspiratie en wil je weten hoe wij je hier verder mee kunnen helpen? Stuur ons een bericht en we nemen contact met je op. 

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Knorr

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share