Griekse puntpaprika salade

Deze salade is geënt op de bekende ingredienten voor een Griekse salade. Maar door de paprika's te roosteren en de kruiden te frituren ontstaat er een totaal andere beleving van smaken en texturen. Rooster de paprika’s gedurende ca 16 minuten in de oven op 200°C. Pel de paprika’s, verwijder de zaadlijsten en snijd ze in stukken. Maak de uien schoon en snijd ze in reepjes. Snijd de olijven in reepjes de feta in blokjes. Frituur de kruiden en laat ze uitlekken op keukenpapier. Verdeel de paprikaringen over de borden. Maak af met de rode ui, olijven, feta, de vinaigrette,zwarte peper en de gefrituurde kruiden.

Ingrediënten 10 porties: Puntpaprika's 10 stuks, Hellmann's Cider Sherry Vinaigrette 100 mg, rode ui 1 st, groene olijven zonder pit 100 g, feta 400 g, Kruiden (basilicum, salie, oregano) 50 g, zwarte peper.

Op zoek naar meer inspiratie en interesse in een afspraak met 1 van onze Rayon Managers? Reageer dan direct en stuur ons eenvoudig je bericht. 

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Hellmann's

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share