Flammkuchen met pompoen, eekhoorntjesbrood, kastanjes en spek

Smeer met behulp van een klein paletmes de roomkaas gelijkmatig op de flammkuchen. Zorg dat je de rand tot 1 cm niet insmeert met de roomkaas. Snijd het spek, pompoen en de paddenstoelen in dunne plakjes en leg ze op de roomkaas. Kruid het geheel met wat peper. Verwarm de combi steamer met een bakplaatje erin voor op 285°C zonder stoom. Zet de ven laag en bak de flammkuchen op het voorverwarmde bakplaatje in ca. 4 minuten krokant. Haal de flammkuchen uit de oven en garneer met wat geschaafde kastanjes. Maak af met vinaigrette en serveer direct.

Ingrediënten per 10 porties: Hellmann's Sandwich Delight Roomkaas 350 g, flammkuchen, gusto palatino, petit oval (26x18 cm)10 st, flespompoen 300 g, eekhoorntjesbrood 300 g, Zeeuws spek 300 g, witte peper. Opmaak: tamme kastanjes 100 g. Hellmann's Basil Vinaigrette 0.50 dl.

Ben je op zoek naar meer inspiratie en wil je weten hoe wij je hier verder mee kunnen helpen? Stuur ons een bericht en we nemen contact met je op. 

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share