Flammkuchen met bietjes, geitenkaas en balsamico

Roer de roomkaas smeuïg. Smeer de roomkaas met een klein paletmes gelijkmatig op de flammkuchen, tot een centimeter vanaf de rand. Snijd de bietjes en de geitenkaas in dunne plakken en leg ze op de roomkaas. Kruid af met zwarte peper. Zet een bakplaat in een combisteamer en verwarm deze voor op 285 °C zonder stoom. Bak de flammkuchen op de voorverwarmde bakplaat in circa 4 minuten krokant. Haal de flammkuchen uit de oven en garneer met spinazie. Maak af met vinaigrette en serveer.

Ingrediënten per 10 porties: Flammkuchen, Hellmann's Sandwich Delight Roomkaas 350 g, flammkuchen, gusto palatino, rode bieten gekookt 4 stuks, geitenkaas 1 rol, zwarte peper. Opmaak: Hollandse spinazie 100 g, Hellmann's Balsamic Vinaigrette 0.50 dl, Hellmann's Balsamic Vinaigrette 0.50 dl.

Ben je op zoek naar meer inspiratie en wil je weten hoe wij je hier verder mee kunnen helpen? Stuur ons een bericht en we nemen contact met je op. 

Neem contact op met Hellmann's

Reageer direct en verstuur eenvoudig je bericht

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share