Flammkuchen Surinaamse roti

Het garnituur op de flammkuchen mag nooit te grof zijn omdat de bereiding altijd kort is. Daardoor zou je garnituur niet gaar of warm worden. Roer de kerriepuree door de roomkaas tot een smeuïge massa. Smeer de roomkaas met een klein paletmes gelijkmatig op de flammkuchen, tot een centimeter vanaf de rand. Pluk het gare kippendijenvlees en verdeel het samen met de haricots verts, de aardappelblokjes en de brunoise van paprika op de roomkaas. Zet een bakplaat in een combisteamer en verwarm deze voor op 285 °C zonder stoom. Bak de flammkuchen op de voorverwarmde bakplaat in circa 4 minuten krokant. Haal de flammkuchen uit de oven en bestrooi met lente-ui. Maak af met fijngesneden chilipeper en serveer direct.

Ingrediënten per 10 porties: Knorr Professional Kerrie Puree 10 g, Hellmann's Sandwich Delight Roomkaas 350 g, flammkuchen, gusto palatino, petit oval (26x18 cm)10 st, kippendijenvlees, gaar 350 g, gesneden en geblancheerde haricots verts 100 g, aardappelblokjes gekookt 100 g, rode paprika, julienne 100 g, lente-uitjes 2 st, rode chilipeper, zaadjes verwijderd en fijngesneden.

Ben je op zoek naar meer inspiratie en wil je weten hoe wij je hier verder mee kunnen helpen? Stuur ons een bericht en we nemen contact met je op. 

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Hellmann's

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share