Deli-pastramisandwich met zoetzure rodekool en komkommer

Deze New York style pastrami sandwich heeft zijn naam te danken aan de Joodse delicatessenzaken, die men 'Deli' noemt en waar de pastrami te verkrijgen is. Deze pastrami wordt gemaakt van gepekelde, gekruide, gerookte runderborst. Zoet zuur: Kook de rijstazijn met de suiker en laat afkoelen. Snijd de rode kool dun en marineer deze 12 uur in de helft van het zoetzuur. Snijd de minikomkommer in dunne plakken en marineer deze in de rest van het zoetzuur. Sandwich: Verdeel met een paletmesje de honing-mosterdsaus over de plakken zuurdesembrood. Beleg de boterhammen met de zoetzure komkommer en gesneden pastrami. Verdeel de zoetzure rode kool erover en maak af met de waterkers. Leg de andere boterhammen erop.

Ingrediënten 10 porties: Zoet zuur: rijstazijn 150 g, suiker 100 g, rode kool 0.25 st, mini komkommer 10 st, Sandwich: Hellmann's Sandwich Saus Honing Mosterd 250 g, zuurdesembrood 20 plakken, pastrami 500 g, waterkers 1 bos.

Ben je op zoek naar meer inspiratie en wil je weten hoe wij je hier verder mee kunnen helpen? Stuur ons een bericht en we nemen contact met je op. 

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share