Friszoete pizza met kiwi en appelstroop

Verras je gasten met deze roomkaas-fruit pizza. Oven voorverwarmen op 180°C. Schik bakpapier met een vel pizzadeeg ingeprikt met een vork. Laat 10 min bakken. Strijk er met een keukenkwast de helft van de appelstroop over. Laat goed afkoelen. Verdeel de roomkaasover het krokante deeg en verdeel daarover de andere helft van de appelstroop. Werk af met de kiwiplakjes, pistachenoten en chocoladevlokken. TIP: Lekker met een drankje van Karvan Cévitam appelsiroop.

Dit heb je nodig: 1 vel pizzadeeg, roomkaas type Philadelphia, 4 kiwi’s, geschild en in plakjes, De Ruijter appelstroop, gehakte pistachenoten, chocoladevlokken De Ruijter

Meer weten over dit recept of over de mogelijkheden met De Ruijter? Neem dan gerust contact met ons op en stuur ons een berichtje. We helpen je graag verder! 

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar De Ruijter

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share