Gebakken doradefilet / risotto / zwarte knoflookjus 

Bereidt een klassieke risotto van de aangegeven ingrediënten, maak smeuïg met de crème fraîche en breng op smaak met zout en peper. Bak de doradefilets op de velkant, draai om en smeer in met de strattu en bestrooi met panko en limoenrasp. Gratineer 1 minuut onder de salamander. Haal de plakjes courgette en de bospeen door het tempurabeslag en frituur krokant in hete olie. Meng de Griekse yoghurt met het limoensap en kruid met zout en peper. Verwarm de kalfsjus en schep er wat puree van zwarte knoflook door. Dresseer de risotto in het midden van het bord en leg er de doradefilet op met de tempura’s. Trek er streepjes van de yoghurt langs en schenk er de jus bij. Serveer met partjes limoen.

Voor de dorade: 4 doradefilets, 4 el Bresc Strattu di pomodoro, 2 el panko, limoenrasp

Voor de risotto: risottorijst, limoenrasp, Bresc Thai red curry, visbouillon, crème fraîche

Voor de tempura groenten:L 4 plakjes courgette, 12 geblancheerde bospeentjes, tempurabeslag met Bresc Thai red curry

Voor garnering sauzen: Griekse yoghurt, limoensap, kalfsjus, Bresc Black garlic puree.

Ben je op zoek naar meer inspiratie? En wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder! 

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Bresc

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share