Gele curry van vis, schaal- en schelpdieren 

Pel de gamba’s en maak ze schoon. Maak de mosselen schoon en controleer ze. Snijd de visfilet in stukken. Maak de paprika’s schoon en snijd ze in stukken. Pluk de koriander en hak de steeltjes fijn. Snijd de blaadjes van de koriander en bewaar om mee te garneren. Kook ondertussen de rijst onder een deksel gaar en laat 5 minuten staan, zonder vuur, onder deksel. Bak de groentes goed aan en voeg de vis en de mosselen toe. Bak deze even mee. Voeg de curry pasta en de koriandersteeltjes toe en bak even mee. Blus af met de kokosmelk en de bouillon en stoof alles net gaar. Serveer direct met de gestoomde rijst en de gesneden korianderblaadjes.

Ingrediënten voor 4 personen: 5 el Bresc Thai yellow curry, 1 tl Bresc Gemberpuree, 12 gamba’s, 1 kg mosselen, 200 g pangafilet, ¼ bosje koriander, 4 citroenblaadjes, 2 el vissaus, 2 gele paprika’s, 1 rode paprika, 1 groene paprika, 4 sjalotten, 1 blikje kokosmelk, ¼ l groentebouillon, 300 g pandanrijst, 570 ml water voor de rijst.

Ben je op zoek naar meer inspiratie? En wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder! 

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Bresc

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share