Buikspek / kippendij / crème pastinaak 

Vacumeer het buikspek met de sojasaus en de groene pesto en gaar 3 uur in een warmwaterbad van 90˚C. Snijd in kleine blokjes. Bak de kipdijfilets op het vel met wat groene pesto en laat in de matig warme oven rustig doorgaren. Schil de pastinaken, snijd grof en kook gaar in water met melk. Giet af en draai tot een gladde crème in de blender met roomboter en witte chocolade. Maak een pannenkoekbeslag van de tempurabloem en melk en kruid met de rode curry. Bak er pannenkoekjes van en steek rond uit. Kook de kwarteleitjes zacht, pel, snijd doormidden en marineer met wat madras. Trek een streep van de crème op het bord en verdeel er de diverse componenten strak over. Garneer met de kerstomaatjes en kropsla. Rasp over het gerecht wat limoen.

Voor buikspek en kippendij: 200 g buikspek, 2 kipdijfilets, sojasaus naar smaak, Bresc Pesto alla Genovese naar smaak

Voor de pastinaakcrème: 4 pastinaken, melk, water, roomboter, witte chocolade

Voor de pannenkoekjes: tempurabloem, Bresc Thai red curry, melk

Voor de garnituur: 6 kwarteleitjes, Bresc Madras, gekonfijte kerstomaatjes, kropsla, limoenrasp

Ben je op zoek naar meer inspiratie? En wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder! 

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Bresc

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share