Boerderij salade 

Verwarm voor de dressing de glace met de wijn en het water. Voeg de mosterd, knoflook en kruiden toe. Breng op smaak met peper en zout. Laat de dressing afkoelen. Vacumeer de filets met een beetje van de dressing en gaar ze 20 minuten in de combisteamer op 75 graden. Laat de filets afkoelen in de marinade (gevacumeerd). Snijd de groenten in gewenste vorm en blancheer ze beetgaar. Kook de krieltjes (beet)gaar en zet ze koud weg. Snijd de ui in kleine parten, bak ze in een beetje olie en breng op smaak. Bak het spek uit. Verwarm de grillpan of BBQ. Haal de filets uit de zakjes, dep ze droog en gril de huid krokant. Bak de groenten en krieltjes op en blus af met voldoende dressing. Trancheer de filets en maak de salade op. Dresseer er nog wat dressing over. Breng eventueel op smaak met peper en zout. Garneer met de sla en de bloemetjes.

Voor de salade: 4 parelhoenfilets, 1 bakje puntasperges, 1 ui, 1 pakje peultjes, 200 g ontbijtspek, 500 g krieltjes in de schil, 1 bakje eetbare bloemetjes, 1 bakje mosterdsla, peper en zout, olie

Voor de dressing: 1 dl glace de volaille, 0,5 dl water, 0,5 dl witte wijn, 1 el savora mosterd, 2 el Bresc Beemster knoflookpuree, 1 el tijm.

Ben je op zoek naar meer inspiratie? En wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder! 

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Bresc

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share