Glasnoedelsalade met kip en bamboescheuten 

Kook voor de saus alle ingrediënten door en pureer het. Bind af met de maïzena. Snijd de kip in lange repen en marineer het met de knoflook en de gember. Snijd de paddenstoelen in reepjes en linten van de komkommer. Snijd de ui en de lente-ui in ringen. Wel de glasnoedels in ruim kokend water, zeef ze en spoel ze af. Roerbak de kip met de ui en voeg dan de paddenstoelen en de bamboescheuten toe. Blus af met de saus en kook heel even door. Meng met de taugé en breng op smaak. Haal de little gem los, maak de salade op en garneer met de lente-ui en de cassave kroepoek.

Ingrediënten voor 4 personen voor koe loe yuk saus: 1 el lichte Chinese sojasaus, 1 el Chinese rijstwijn, 2 el tomatenpuree, 2 el rijstazijn, 2 el suiker, 1 blikje ananas, sc Sjalotten gehakt, 1 el maïzena, 2 el olie, 2 el Bresc Knoflookpuree, 3 el Bresc Gemberpuree, 2 el Bresc WOKpeper, 2 el gembersiroop

Overig: 2 kipfilets, 1 el Bresc WOKgember, 1 el Bresc Knoflook gehakt, 2 el maïzena, 100 g paddenstoelen, 8 plakken komkommerm, ½ pakje glasnoedels, ½ blikje bamboescheutenm, ½ ui, 4 little gem stronkjes, 100 g taugé, 3 stengels lente-ui, olie om in te bakken, cassave kroepoek.

Ben je op zoek naar meer inspiratie? En wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder! 

Neem contact op met Bresc

Reageer direct en verstuur eenvoudig je bericht

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share