Couscoussalade met verse kruiden, citroen en noten

Breng de kippenbouillon aan de kook. Meng de kippenbouillon snel met de couscous en dek het geheel af. Laat de couscous 5 minuten staan. Meng wat olijfolie onder de couscous en laat afkoelen. Meng de koude couscous met de Heinz mayonaise, crème fraîche, verse kruiden en geraspte citroen. Breng op smaak met wat peper en zout. Wacht tot het laatste moment met het toevoegen van wat geroosterde noten. Zo blijven ze lekker krokant. Serveer als bijgerecht tijdens de lunch.

Ingrediënten: 200 g couscous (wordt na bereiding ongeveer 500 g), 400 ml kippenbouillon of water, 50 g crème fraîche, 75 g Heinz [Seriously] Good Mayonaise, 2 el olijfolie (15 g), 4 el verse bieslook en peterselie, gehakt, 4 el gemengde noten, geroosterd en gehakt (30 g), geraspte citroenschil.

Wil je meer weten over dit recept of over de mogelijkheden met Heinz of Wijko? Stuur ons dan snel een berichtje, want we helpen je graag verder!

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Heinz

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share