Butternut Texas burrito

Snij de flespompoen in blokjes en besprenkel hem met wat olie, zout en peper en wat fijngehakte chipotle. Gaar de pompoen in de oven. Verhit de Beef Barbacoa (is ready to use). Grill de tortilla naar jouw keuze (corn of flour) kort aan, vul hem met de pompoen, de Beef Barbacoa en de koriander, rol hem dicht en top hem met de guacamole, de jalapeno Relish van Ballymaloe en de salsa.

Ingrediënten: Tortilla: LA632 Soft Corn Tortilla 6”/15cm Maïs van Blanco Nino, OF: LA520 Flour Tortilla 12”/30 cm, Tarwe. Vulling: Flespompoen, LA120D Chipotles, LA925 Beef Barbacoa van Cooked Cuts, verse koriander. Toppings: LA191 Jalapeno Relish fijn van Ballymaloe, LA751 100% Pure Nature Avocado Pulp van LA Streetfood, LA135 Salsa Picante Medium van Smoky Mountains.

Wil je meer inspiratie en weten wat wij voor je kunnen betekenen? Stuur ons dan eenvoudig je bericht en we helpen je graag persoonlijk verder. 

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Blanco Niño

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share