Cheesy Kipkorn

Bereid de Mora Kipkorn en de tortilla volgens de aanwijzing op de verpakking. Smeer de tortilla voor de helft in met de smeerkaas, leg hier de Kipkorn op en strooi er vervolgens uitgebakken spekreepjes overheen. Leg er vervolgens plakjes augurk op en verdeel de gesneden radicchio er overheen. Garneer het af met wat zoete mayonaise en rol de tortilla op. 

Benodigdheden: Mora Kipkorn, Tortilla, Smeerkaas (smaak oud), Magere spekreepjes, Augurken, Radicchio (sla soort), Zoete mayonaise (kant en klaar).

Verras uw klant: Natuurlijk wilt u gasten blijven verrassen met nieuwe en verbeterde producten. Wij helpen u graag op weg met inspiratie op onze bestaande snacks. Zo creëert u in een handomdraai een vernieuwend product met als basis een vertrouwde snack. Varieer regelmatig om klanten te verrassen en test zo welke productideeën in de smaak vallen. Wie weet heeft u een nieuwe margemaker in handen.

Meer weten over Mora en hoe wij u verder kunnen helpen? Laat direct een berichtje voor ons achter en we nemen contact met u op. 

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Mora

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share