Broodje Ragoezi

Bereid de Mora Ragoezi en het triangelbroodje volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de zijkanten van het triangelbroodje af, of snijd het Turks brood in een driehoek. Leg de Ragoezi op het broodje. Voeg wat honingmosterdsaus of – voor de liefhebbers van wat meer pit - mosterd toe. Het broodje Ragoezi is klaar om te serveren!

Benodigdheden: Mora Ragoezi, Triangelbroodje, of ongekruid Turks brood; Honingmosterdsaus.

Verras uw klant: Natuurlijk wilt u gasten blijven verrassen met nieuwe en verbeterde producten. Wij helpen u graag op weg met inspiratie op onze bestaande snacks. Zo creëert u in een handomdraai een vernieuwend product met als basis een vertrouwde snack. Varieer regelmatig om klanten te verrassen en test zo welke productideeën in de smaak vallen. Wie weet heeft u een nieuwe margemaker in handen.

Meer weten over Mora en hoe wij u verder kunnen helpen? Laat direct een berichtje voor ons achter en we nemen contact met u op. 

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Mora

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share