Verstegen

Gao Bao Pork Belly met Guilt Free Piri Piri

Marineer het buikspek met de Chinese 5-spice en zout, plaats in de oven op 120 graden tot de gewenste garing. Meng de Ediks met honing. Snijd de komkommer in plakken en leg in de Ediks. Haal het buikspek uit de oven, glaceer met de Piri Piri saus en plaats terug in de oven van 200 graden. Stoom de gao bao en vouw open. Haal de komkommer uit de Ediks en plaats op 2 bladeren roodlof, vul hiermee de gao bao. Snijd de buikspek in plakken, beleg de gao bao hiermee en bestrooi met de gebakken uitjes.

Tip: Het buikspek kan sous-vide bereid worden. Marineer het buikspek met de Chinese 5-spice en zout, vacumeer en gaar voor 8 uur op 58 graden. Haal het buikspek na 8 uur uit het vacuüm, glaceer met de Piri Piri saus en plaats in een oven van 200 graden.    

Ingredienten:  4 st. Zwarte gao bao, 400 gr. Buikspek, 3 gr. Chinese 5-spice & 6 gram zout, 8 bl. Roodlof, 4 tl. Gebakken uitjes, 1/2 st. Komkommer, 1 dl. Ediks Gember, Honing, Verstegen Guilt Free Piri Piri

Meer weten over Verstegen en hoe wij je met onze producten verder kunnen helpen? Reageer dan direct en we nemen persoonlijk contact met je op.

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Verstegen

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share