Ballymaloe BBQ Kip Chorizo Bun

Vergeet het standaard broodje gezond of kip op je kaart. Door een slimme, maar simpele combinatie maak je een broodje waar mensen het over zullen hebben. Dat broodje waarvan je gasten weten dat ze bij jou moeten zijn. Het water loopt al in de mond als je al aan dit broodje denkt. Dat komt door de smaak van Ballymaloe. Deze tomaten relish transformeert de simpelste gerechten. Van broodjes, tosti’s, hamburgers, hotdogs en andere vleesgerechten. Volgens origineel recept geproduceerd in het familie bedrijf Ballymaloe en zonder gekke toevoegingen en e-nummers.

Bereidingswijze: Je begint met de kip. Deze grill je met wat zout, peper en olijfolie gaar. Bakken op de plaat is ook een hele goede optie. Snijd de chorizo in plakken en leg deze ook even op de plaat. Voor een mooi effect kan je de chorizo inde lengte snijden. Dan liggen ze moier op je broodje. De ciabatta opensnijden en even in de oven zodat hij net wat krokanter wordt. Besmeer de onderste zijde met honing-mosterddressing en dek af met rucola. Dan de chorizo en gesneden kipfilet. Toppen met Ballymaloe Original Relish en de bovenkant van je boordje erop.

Benodigdheden: Kipfilet, zout en peper, olijfolie, chorizo worstjes, rucola, honing-mosterddressing, ciabatta, Ballymaloe Original Relish

Wil je meer inspiratie en weten wat wij voor je kunnen betekenen? Stuur ons dan eenvoudig je bericht en we helpen je graag persoonlijk verder. 

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Ballymaloe Original Relish

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share