Barbecue Kip Drumsticks met Jalapeño Mayo

De huidige BBQ trend zorgt ervoor dat je gasten steeds vaker op zoek gaan naar een bijzondere smaak. Deze kan je bereiken met rubs en smoky sauzen, maar met een hele simpele maar bijzondere smaak - zoals die van Ballymaloe Jalapeño Pepper Relish – werk je niet alleen heel gemakkelijk, maar val je ook op. Deze drumsticks kan je maken in de oven, op de plaat en onder de grill. Zoals je wilt. En de saus is in een handomdraai gemaakt.

Bereidingswijze: Gaar de drumsticks met wat peper, zout en olijf olie. Op de plaat, in de oven of zelfs op de BBQ. In de tussentijd meng je de mayonaise met de ballymaloe Jalapeño Pepper Relish voor je dip. Zijn de drumsticks klaar. Serveer dan op een bord, met de dip erbij. Eten met je handen. Superlekker bij een biertje op een warme dag. Overigens kan je de Ballymaloe Jalapeño ook gebruiken als marinade voor drumsticks of kipfilet.

Benodigdheden voor 4 pers: 16 drumsticks, 2 eetlepels mayonaise, 2 eetlepels Ballymaloe Jalapeño Pepper Relish

Wil je meer inspiratie en weten wat wij voor je kunnen betekenen? Stuur ons dan eenvoudig je bericht en we helpen je graag persoonlijk verder. 

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Ballymaloe Original Relish

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share