Baguette spinata romana 

Snijd voor de caponata de groentes in gelijke blokjes en bak ze goed aan totdat ze goudbruin en zacht zijn. Voeg de knoflook, tomatenpuree en kruiden toe en bak even mee. Blus af met de wijn en voeg de tomaten- en paprikastukjes toe. Smoor het geheel gaar. Breng op smaak met peper en zout en koel terug. Bak de broodjes af en snijd ze door. Beleg met de sla, worst, mozzarella en de caponata. Bewaar de overige caponata afgedekt in de koeling.

Ingrediënten voor de baguette,:4 baguettes, 1 bol buffelmozzarella, 200 g caponata, 24 plakjes spinata romana, rucola. Voor de caponata (ong.1,5 kg), ½ courgette, ½ aubergine, ½ bleekselderij, 1 ui, 500 g Bresc Peperoni marinati (paprikastukjes), 500 g Bresc Pomodori marinati (tomatenstukjes), 1 el Bresc Knoflook gehakt, 1 tl Bresc Erbe Italiano (Italiaanse kruiden), 2 tl tomatenpuree, 1 dl rode wijn.

Ben je op zoek naar meer inspiratie? En wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder! 

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Bresc

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share