Brood geroosterde knoflook en tomaat 

Verwarm de melk (lauwwarm) en los hierin de gist op. Meng de bloem met het zout, de tapenade, de knoflookpuree en het ei in een bekken en draai het los. Voeg de melk met de gist bij de massa en draai tot een deeg. Het deeg is goed wanneer deze elastisch is. Doorkneden en 30 minuten laten rijzen. Het deeg vormen tot even grote bollen en 20 minuten laten rusten. Afbakken in de oven op 180 graden, voor ongeveer 30 minuten.

Benodigdheden: 50 g verse gist, 6 dl melk, 20 g Bresc Roasted garlic puree, 30 g Bresc Tomatentapenade, 1 ei, 1,2 kg bloem, 20 g fleur de sel, 30 g honing.

Ben je op zoek naar meer inspiratie? En wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder! 

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Bresc

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share