Bun bo bun met pulled chicken en zoetzuur

Maak voor het zoetzuur de wortels schoon en snijd of rasp deze. Doe dit ook met de witte kool. Snijd dunne reepjes van de paprika’s. Breng het water samen met de azijn en de suiker aan de kook en voeg er de gember en de curry aan toe. Smaak het af. Giet het mengsel op de groenten en zet het in een afgesloten bak koud weg voor minimaal 3 tot 5 dagen. Schep het af en toe om. Meng voor de saus alles goed door. Bak de pulled chicken even aan met de Thai red curry en de chilisaus. Stoom de broodjes warm in een stomertje. Dresseer het vlees, het zoetzuur en de saus op het broodje.

Voor de pulled chicken: 4 buns, 500 g pulled chicken, 200 g zoetzuur, 1 el Bresc Thai red curry, 2 el Sriracha chilisaus 

Voor het zoetzuur (1 kg): 2 winterwortels, 200 g taugé, 2 rode puntpaprika’s, ½ witte kool, 1 l natuurazijn, 0,5 l water, 400 g suiker, 1 tl zout, 100 g Bresc Gemberpuree, peper en zout naar smaak, 3 el Bresc Thai yellow curry

Voor de saus: 200 g Bresc Alioli limón, 2 el gehakte koriander, 1 el Bresc WOKpeper, 1 el Bresc Citroengraspuree, 1 el Bresc Gemberpuree.

Ben je op zoek naar meer inspiratie? En wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder! 

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Bresc

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share