Garlic chili bread 

Laat voor de peper-knoflookboter de boter zacht worden en klop het luchtig. Voeg de knoflook en peper toe. Breng op smaak met peper en zout. Klop nog even door en rol de boter op in plastic folie. Laat de plak foccacia ingesmeerd met olijfolie afgedekt in een gastronormbak in de koelkast ontdooien. Smeer hem in met de alioli en piri piri. Verwarm de oven voor op 175°C en bak het brood af in 25 à 30 minuten. Laat het brood helemaal afkoelen. Verwarm de oven voor op 175°C. Snijd het brood kruislings 8 keer in met een zaagmes en vul het brood met de lente-ui, boter en de kaas. Houd wat lente-ui achter voor de granering. Bak het nog 8 à 10 minuten af. Laat het afkoelen en bestrooi het geheel met de peterselie en de lente-ui.

Ingrediënten: Voor de foccacia:1 plak rauw deeg, 50 g Bresc Alioli limón, 50 g Bresc Piri piri, 150 g rode peper-knoflookboter (zie recept), 2 el gehakte bladpeterselie, 3 stengels lente-ui, 50 g geraspte cheddarkaas. Voor de boter (1 kg): 1 kg roomboter, 100 g Bresc Andalusische knoflookpuree, 150 g Bresc Rode.

Ben je op zoek naar meer inspiratie? En wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder! 

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Bresc

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share