Garnaal chilikroepoek 

Pel de garnalen en maal ze in een keukenmachine fijn. Meng vervolgens alle ingrediënten tot een glad deeg en maak hier een lange rol van. Verpak deze in bananenblad of in aluminiumfolie en laat dit in een rijststomer ongeveer 2 uur stomen. Laat de rol afkoelen en verwijder het bananenblad of aluminiumfolie. Snijd het deeg in dunne plakjes en laat de plakjes in de oven drogen (70°C). Het drogen in de oven duurt 10 tot 12 uur. Hierna is de kroepoek klaar om te frituren.   

Ingrediënten: 250 g tapiocameel, 250 g gekookte gepelde roze garnalen, 3 teentjes fijngemalen knoflook, 25 g Bresc Rode peperpuree, 50 g Bresc Thai red curry, 10 ml water, zout naar smaak, bananenblad of aluminiumfolie.

Ben je op zoek naar meer inspiratie? En wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder! 

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Bresc

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share