Fila feta koekje 

Snijd de koriander fijn. Meng de feta met de harissa en koriander. Snijd de filodeegvellen in vieren. Leg de hoopjes feta erin en vouw ze dicht. Rol de vellen op. Smeer de uiteinde in met een beetje ei. Frituur ze goudbruin en serveer ze met een yoghurtdip.

Ingrediënten: 400 g feta, 150 g Bresc Harissa, 1 pak filodeegvellen, ½ bosje koriander

Ben je op zoek naar meer inspiratie? En wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder! 

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Bresc

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share